NOVETATS

29 SET

Estrenem hamburgueses: Hamburgueses de carn de perol i galta de porc!

Amb aquestes hamburgueses de carn de perol i galta de porc, ja són 13 tipus diferents d’hamburgueses, les que preparem a la carnisseria. No hem investigat gaire, però si seguim així ens convertirem en la carnisseria que fa més hamburgueses diferents i totes amb molt èxit. Queda clar que l’hamburguesa és un producte estrella de la nostra carnisseria.

Les últimes hamburgueses que havíem incorporat havien estat les de pollastre, carxofes i mozzarella, i tenen molt èxit! Esperem que aquesta combinació us agradi tant o més.

Podeu veure tota la nostra oferta d’hamburgueses a la web i comprar-les online, però si preferiu venir a la botiga i en voleu alguna en concret penseu a encarregar-les abans perquè s’acaben molt ràpidament i no sempre en tenim de totes les classes.

Esperem que us agradin i en gaudiu!