QUI SOM

FET A CASA

Em presento, sóc en Ferran Pujol i sóc la cinquena generació de carnissers de la meva família. A casa érem pagesos, ramaders i carnissers. Els homes criaven el bestiar i anaven al camp i les dones de Can Pujol portaven la carnisseria.

De ben jovenet jo alternava les feines de pagès amb la carnisseria, però com era impossible estar als dos llocs a l'hora vaig acabar triant fer de carnisser. El primer home de la nissaga que preferia ser carnisser abans que pagès.

Amb la família teníem una botigueta al mateix carrer on som ara, un negoci totalment familiar. La carnisseria era regentada per la meva àvia, la meva mare i la meva germana, i el meu pare s'ocupava del bestiar.

Quan els meus pares es van jubilar, la meva germana va decidir prendre un altre camí, i jo, juntament amb la meva dona Eva, vam prendre la decisió d'engegar un nou projecte. A l'Eva de ben joveneta, li agradava el tema de la cuina i vam decidir que jo portaria el tema de la carn i ella la cuina, dit i fet. Un 1 d'agost de 2007 obríem les portes del nostre negoci. D'això ara ja fa tretze anys!

Tretze anys junts al davant de la botiga

Amb l'ajuda del personal, vam anar creixent i actualment som 9 treballadors. Tenim una manera de treballar molt personalitzada. Coneixem els nostres clients i cada client és un món.
Treballem buscant l'excel·lència, no sabem treballar d'una altra manera.