Política de privadesa

En conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CARNISSERIA FERRAN i EVA, s.l. amb NIF B17949413 i domicili social situat a C/ Ullà, 32, 17257, TORROELLA DE MONTGRÍ (GIRONA), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que CARNISSERIA FERRAN i EVA, s.l. té previst realitzar:
 
  • Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds i Instal·lació de galetes.
  • Termini de conservació: Mentre es mantingui el consentiment prestat.
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat.
 
 
D’acord amb els drets que li atorga la normativa vigent i aplicable en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, suspensió (“dret a l’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat pel tractament d’aquestes, dirigint la seva petició a la direcció postal C/ Ullà, 32, 17257, TORROELLA DE MONTGRÍ (GIRONA), o al correu electrònic botiga@carnisseriaferranpujol.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
 
Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a emprendre las finalitats mencionades anteriorment.
 
Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de CARNISSERIA FERRAN i EVA, s.l.