COMANDES

PREPARAT
AL TEU GUST

Fer la teva comanda és molt fàcil, escull els productes que t’agradaria comprar i afegeix-los al teu cistell.

Els productes de la nostra web es poden comprar o bé per unitats o bé per pes. En el cas dels productes indicats per unitats, trobaràs també el pes aproximat de cada unitat. A cada producte podràs indicar les teves preferències per especificar si vols el producte més prim o més gruixut, envasat al buit o qualsevol altra indicació que en vulguis donar.

Quan tinguis tot el que vols comprar a la cistella pots efectuar l'ordre de compra sempre que estiguis registrat. En aquest pas podràs revisar els productes comprats i fer modificacions si ho desitges. Si vols comprar algun producte i no l'has trobat a la web o vols dir-nos qualsevol altra cosa, escriu-ho a l'apartat de "comentaris" que veuràs just abans de finalitzar el procés de compra

PREUS

L'import de la comanda és aproximat. Variarà en funció del pes del producte o de les especificacions que ens hagis donat. Per exemple: si compres un conill, el preu final variarà en funció del seu pes, o si demanes 2 bistecs variarà en funció de la mida del tall.

A Barcelona ciutat i rodalies, el repartiment es farà de dimecres a dissabte.

TIPUS DE COMANDES

Les comandes online poden ser per recollir a la botiga o bé per entregar a domicili. Les entregues a domicili es fan només a Torroella, província de Girona, Barcelona ciutat i rodalies.

COMANDES PER RECOLLIR A LA BOTIGA

Les comandes per recollir a la botiga estaran preparades en un màxim de 24 hores. Es poden pagar per transferència bancària o bé a la recollida en efectiu o amb targeta de crèdit. Un cop vinguis a buscar la comanda no hauràs de fer cua, només indicant que vens a recollir una comanda. L’horari de recollida serà l’habitual de la botiga (de dilluns a dissabte de 9 a 13:30h i de 17 a 20:30h).

COMANDES A CASA DINS LA PROVÍNCIA DE GIRONA

Les comandes dins de la província de Girona en una àrea màxima de 30 km de la botiga seran gratuïtes. Si el teu domicili està a més de 30 km de la botiga, hauràs de fer una comanda mínima de 60 € o bé pagar 7,5 € per l’enviament.
El pagament podrà ser per transferència bancària, o bé, en el moment de l’entrega, en efectiu o amb targeta de crèdit.

Les comandes se serviran en un màxim de 24 hores de dilluns a dissabte.

COMANDES A BARCELONA

Les comandes a Barcelona seran gratuïtes amb un mínim de 60 € i el pagament haurà de ser per transferència bancària o targeta de crèdit.

El repartiment es farà de dimecres a dissabte.