NOVETATS

19 MAI

Noves hamburgueses de pollastre amb carxofes i mozzarella

Fa uns dies vàrem fer un concurs a través del Canal d’instagram de Ferran Pujol on sortejàvem 2 packs d’hamburgueses. Cada pack constava de 12 hamburgueses diferents! 11 de les hamburgueses corresponien a les que ja fem a la botiga com l’hamburguesa de vedella o la de vedella amb formatge, també altres més peculiars com la de vedella amb foie o de conill i ceba, però l’hamburguesa número 12 corresponia a una nova hamburguesa que havien de proposar els participants al sorteig. D’entre totes les propostes en triaríem una que seria la número 12, i el creador de la nova hamburguesa s’emportaria un dels packs.

Doncs la nova hamburguesa va ser la de pollastre amb carxofes i mozzarella. Però el millor de tot és que seguim fent aquesta hamburguesa i té molt èxit entre els nostres clients, i aquesta és la màgia de les xarxes socials que ens permeten interactuar amb els nostres seguidors i clients i crear coses noves.

Potser vosaltres no ho trobeu molt important, però per nosaltres és MÀGIC!

Moltes gràcies a tots els que ens seguiu i ens ajudeu a millorar cada dia.