NOVETATS

26 MAR

DIA DE LA TRUITA

El dia 25 de març és el dia de la truita. Com ja sabeu, l’ingredient principal de la truita és l’ou, així que com més bo sigui l’ou més bona sortirà la truita. Elemental estimat Watson, com diria Sherlok Holmes. També us variarà el color depenent de si trieu un ou ecològic de gallines alimentades principalment amb blat de moro, o si la feu amb ous de gallines en gàbia i amb altres alimentacions.
També us podem dir que, tot i que a la truita només d’ous n’hi diem truita a la francesa, no se’n sap exactament l’origen, tot i que és un plat tradicional arreu de la Mediterrània.

La truita presenta infinitat de receptes i combinacions amb altres ingredients, des de la truita de patates amb ceba o sense, amb verdures com el carbassó, espinacs, pebrot… amb tonyina, amb bacallà, amb botifarra, amb formatge, amb faves, amb pèsols… i podríem fer una llista infinita d’ingredients o combinacions.

En tot cas nosaltres som fans de les truites i per això a la nostra botiga en podeu comprar de fetes per l’Eva. Boníssimes!!

Però si les voleu fer vosaltres, també us recomanem els ous ecològics que venem a la botiga.

Us deixem els enllaços per si ho voleu tastar:

Bon porfit!